ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η Εφημερίδα μας Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η   Εφημερίδα  μας   Πέμπτη   22  Ιανουαρίου  2015  :



***  Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Στάθης Αναστασόπουλος για το Δήμο Μεσσήνης         
      
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Δ. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ: «ΤΙΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ»
Την απόφασή του να προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Εκλογοδικείου Καλαμάτας για το Δήμο Μεσσήνης, ανακοίνωσε χθες ο τέως δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος.
Στη συνέντευξη που έδωσε, φωτογράφισε τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη, που στέρησε στο δημοτικό του συνδυασμό τη νίκη από την Α΄ Κυριακή και έβαλε το Δήμο Μεσσήνης σε περιπέτειες, λέγοντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι τις διχαστικές πρακτικές ο λαός τις ανταμείβει δεόντως!
Επίσης, διέψευσε φήμες ότι ανέλαβε έμμισθη θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και ότι συνταξιοδοτείται.
   Απορίες και αιχμές για απόφαση
Ξεκινώντας από την απόφαση του Εκλογοδικείου, ο κ. Αναστασόπουλος είπε πως στη δημοτική του παράταξη προκάλεσε έκπληξη και έντονη δυσαρέσκεια, γιατί τόσο η θεώρηση του εκλογικού υλικού, κατά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, όσο και η νομική εκτίμησή του, τους παρείχαν βάσιμη βεβαιότητα ότι η διαφορά των δύο συνδυασμών ήταν σαφώς υπέρ του δικού του με αρκετά ψηφοδέλτια: «Αντ’ αυτού, όμως, είχαμε την ανατροπή της αρχικής απόφασης, υπέρ της άλλης πλευράς, η οποία θεωρούμε ότι μας αδικεί κατάφωρα. Απορία, μάλιστα, μας προκάλεσε και ο χρόνος έκδοσης της δικαστικής απόφασης, 8 1/2 μήνες μετά τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών. Μας βάζει σε προβληματισμούς και η ανακοίνωσή της 10 ημέρες προ των εθνικών εκλογών. Επίσης, μας προκάλεσε απορία η επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας που διεκινείτο εδώ και δύο μήνες, σχετικά με το τελικό δικαστικό αποτέλεσμα και, μάλιστα, με τον ακριβή αριθμό της διαφοράς των 7 ψηφοδελτίων. Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή, όπως προαναφέρθηκε, θεωρώ ότι αδικηθήκαμε κατάφωρα, καθώς η απόφαση αυτή δεν είναι τελεσίδικη, προσφεύγουμε στο ΣτΕ, το οποίο πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει και με δεδομένο ότι ο νόμος προβλέπει ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε απόφαση, εντός 2-3 μηνών».
  Ο Δ. Σαμπαζιώτης δίχασε
Ο κ. Αναστασόπουλος έκανε ειδική αναφορά και σε πρώην φίλους του, φωτογραφίζοντας τον υποψήφιο βουλευτή Δ. Σαμπαζιώτη, ο οποίος κατέβασε δικό του ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές και κατηγορώντας τον για διχαστικές ενέργειες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω μια αναφορά στην περιπέτεια που περάσαμε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και να τονίσω ότι αν κάποιοι “φίλοι” μας, πρώην φίλοι μας, με τις ενέργειές τους δε δίχαζαν τις τοπικές κοινωνίες, η δική μας παράταξη θα έβγαινε από την Α΄ Κυριακή με ποσοστό άνω του 60%, διότι είχαμε δουλέψει σκληρά και είχαμε προσφέρει πολλά στον τόπο και τους συμπολίτες μας σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είναι, όμως, μια ενέργεια που ο λαός δεν ξεχνά και αυτούς που ακολουθούν διχαστικές πρακτικές είμαι βέβαιος ότι θα τους ανταμείψει δεόντως την κατάλληλη στιγμή».
  «Δε συνταξιοδοτούμαι»
Ο κ. Αναστασόπουλος διέψευσε στη συνέχεια τις φήμες των τελευταίων ημερών, ότι προσελήφθη ως ειδικός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Επιπροσθέτως, θέλω να αναφερθώ σε μια σειρά ανυπόστατων, συκοφαντικών και σκόπιμων διαδόσεων που αφορούν στο πρόσωπό μου. Είναι κάποιοι που θέλουν να με “αποκαταστήσουν”, ντε και καλά τώρα. Λένε, δήθεν, ότι διορίσθηκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με μισθό 2.000 ευρώ και 4.000 ευρώ. Ουδέν αναληθέστερο. Ξεκαθαρίζω ότι η εν λόγω φημολογία είναι ένα μεγάλο ψέμα. Και παρακαλώ τους φίλους μου, όταν ακούν τέτοια πράγματα, να τα απορρίπτουν, διότι αυτοί που τα διακινούν ίσως αισθάνονται ότι με αυτό τον τρόπο απαλύνουν τον πόνο της δικής μας παράταξης, διότι αισθάνονται ένοχοι.
Διαστρεβλώνουν, λοιπόν, το πραγματικό γεγονός ότι προ ενός μηνός περίπου με τίμησαν οι συνάδελφοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και με εξέλεξαν πρόεδρο στο “Πελοπόννησος Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης”. Αυτή είναι, όμως, μια θέση άνευ αμοιβής, κάτι το οποίο ο καθένας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει.
Σε ό,τι αφορά τη φημολογία για εξασφάλιση δεύτερης σύνταξης για το άτομό μου. Τους ενημερώνω όλους αυτούς τους συκοφάντες ότι ως εκπαιδευτικός δε δικαιούμαι καμία άλλη σύνταξη πέραν αυτής του εκπαιδευτικού. Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να παίρνει δεύτερη σύνταξη, ακόμη και αν είχε δύο ή και περισσότερες τετραετίες ως δήμαρχος. Ας μην αγωνιούν, όμως, αυτοί που διακινούν αυτές τις συκοφαντικές φήμες για μένα και για το μέλλον μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αυτοδιοικητικά και πολιτικά είμαι παρών, ενεργός και δε συνταξιοδοτούμαι. Δε θα κάνουμε το χατίρι σε κάποιους να μας συνταξιοδοτήσουν πριν την ώρα μας.
Θέλω σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για τη στήριξή τους και να δεσμευτώ ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις». Της Βίκυς Βετουλάκη 

***  Πηγή: ALCO: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,9% - Επτά κόμματα στη Βουλή ~ NEWSCITY1
Το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση της Alco πριν τις εκλογές που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό
της εφημερίδας «Ποντίκι».

Στην έρευνα, η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 32% με τη ΝΔ να φθάνει το 27,1%, ενώ, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με 5,6%.
 Η δημοσκόπηση, μάλιστα, βγάζει για ακόμη μια φορά επτακομματική βουλή.
 Αναλυτικά:
http://www.newscity1.net
Επιπλέον, με την αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τη διαφορά του στο 5,25.
Αναλυτικά: 
http://www.newscity1.net
 



*** Για τις εκλογικές διαδικασίες ενημερώθηκαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

  Για τις εκλογικές διαδικασίες που πρέπει να τηρήσουν ενημερώθηκαν χθες το πρωί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ανήκουν στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, ενώ δέχτηκαν και συμβουλές για να αποφύγουν λάθη. Σε ένα δίωρο σεμινάριο στο ακροατήριο του Εφετείου Καλαμάτας οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώθηκαν από τον κ. Περικλή Ξηρογιάννη, αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι άκουσαν τις βασικές οδηγίες, ενώ απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις για λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία. Επίσης, τους δόθηκαν συμβουλές για να αποφύγουν δύσκολες καταστάσεις, όπως, για παράδειγμα, ότι η κάλπη στο εκλογικό τμήμα δεν μπορεί να ανοιχθεί από κανέναν πριν από το πέρας της ψηφοφορίας. Στο σεμινάριο παρευρέθη και απάντησε σε ερωτήματα ο δικαστικός υπάλληλος Στέφανος Καρκατζούλης, λόγω της μακρόχρονης συμμετοχής του στις εκλογικές διαδικασίες στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Β.Β. - 

***  Κεντρική ομιλία Νάντιας Γιαννακοπούλου σήμερα         
     
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΠΑΡ., Νάντια Γιαννακοπούλου, θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία της σήμερα Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα.
Στο μεταξύ, στην Καλαμάτα και στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Θουρίας συνέχισε τις περιοδείες της την Τρίτη η κα Γιαννακοπούλου, ενώ το πρωί της Δευτέρας είχε επισκεφθεί τη ΔΕΗ, το Τελωνείο, το ΣΔΟΕ, το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, τη ΔΟΥ, τις υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, το ΚΕΠΠΥΕΛ και το ΙΚΑ Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με εργαζομένους και εξυπηρετούμενους πολίτες.
Το απόγευμα η κα Γιαννακοπούλου περιόδευσε σε Αρφαρά, Πλατύ, Άρι, Θουρία και Καλάμι, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαγαζιά και καφενεία και να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής.
Στις συνομιλίες της με τους κατοίκους τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ψήφος στις εκλογές της Κυριακής θα είναι καθοριστική για τον τόπο μας. Γι' αυτό πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το θυμό, την αγανάκτηση και την απογοήτευση - όσο δικαιολογημένη κι αν είναι - και να λειτουργήσουμε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Να ψηφίσουμε την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και το μέλλον της χώρας. Και η παράταξη αυτή είναι η Δημοκρατική Παράταξη. Είναι το ΠΑΣΟΚ». 

*** Εγκρίθηκε από την ΕΚΤ το ελληνικό αίτημα για προσφυγή στον ELA 

 Εγκρίθηκε από την ΕΚΤ, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για προσφυγή στο μηχανισμό παροχής έκτακτης ρευστότητας (ELA) για χρονικό διάστημα 15 ημερών. Εν συνεχεία θα εξεταστεί εκ νέου το ελληνικό αίτημα για να επιμηκυνθεί χρονικά το πρόγραμμα. Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις στη Φανκφούτρτη η ΕΚΤ έκανε δεκτό το ελληνικό αίτημα ενώ το ποσό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά ζητούσε σε πρώτη φάση πρόσβαση σε κεφάλαια ύψους έως 10 δισ. ευρώ, με την προοπτική να μπορεί να φτάσει τα 40 δισ. ευρώ, με σκοπό να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε ρευστότητα αλλά και να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την ανατίμηση του ελβετικού φράγκου. Η απόφαση της ΕΚΤ ελήφθη λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, στο οποίο η Ελλάδα μπορεί να συμμετάσχει με έως και 15 δισ. ευρώ. Σημειώνεται πως Alpha Bank και Eurobank ζήτησαν προληπτικά να ανοίξει γραμμή πίστωσης μέσω του ELA, ωστόσο η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ζητήσει η πρόσβαση στο μηχανισμό να αφορά το σύνολο των συστημικών τραπεζών. Το σχετικό αίτημα υποστήριξε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας. Newsroom ΔΟΛ - 

***

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ο πολιτικός "πυρετός" ολοένα και αυξάνεται.
Οι μονομάχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά την έτσι κι αλλιώς πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο, με τους τόνους να ανεβαίνουν καθημερινά και αφορμή οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατέρωθεν κατηγορίες. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζητήματα κάθε προεκλογικής περιόδου είναι φυσικά οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες έστω και ενδεικτικά δίνουν το στίγμα για το που κινούνται τα πράγματα.
~ Οι δημοσκοπήσεις βεβαίως είναι αμέτρητες και παρατηρούνται αρκετά μεγάλες αποκλίσεις στα ευρήματα διαφορετικών εταιρειών, όμως τι λέει ο... μέσος όρος;
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, διεθνώς ονομάζεται "poll of polls" και στα ελληνικά θα μπορούσε να παραφραστεί ως «η μητέρα των δημοσκοπήσεων».
Πρόκειται για τον μέσο όρο των προβλέψεων όλων των ερευνών, επτά ημέρες πριν από τις εκλογές. Σχετικά με την εγκυρότητα που έχει μία τέτοια ενέργεια, η επιστημονική απάντηση είναι πως το poll of polls θεωρείται μια απολύτως παραδεκτή μέθοδος, δεδομένου ότι δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να υπολογίζει τις μέσες ποσοστιαίες τιμές των δημοσκοπικών εκτιμήσεων, με συνέπεια βεβαίως να επικυριαρχούν τα πλειοψηφούντα και όχι τα ακραία σενάρια.
~ Το ελληνικό poll of polls διαμορφώθηκε από τις τελευταίες έρευνες δώδεκα εταιρειών και ενός πανεπιστημίου, που δημοσιεύθηκαν από τις 7 έως τις 15 Ιανουαρίου και είναι οι εξής: Interview, GPO, Marc, Metron, MRB, Rass, Palmos, Pulse, K-Research, Alco, DATA RC, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Public Issue.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι περισσότερες εταιρείες δημοσιοποιούν μόνον την πρόθεση ψήφου, καταγράφοντας και το ποσοστό των αναποφάσιστων, ενώ όταν προσπαθούν να εκτιμήσουν το αποτέλεσμα υποχρεώνονται να κάνουν μια μάλλον αυθαίρετη πρόβλεψη. ότι δηλαδή οι αναποφάσιστοι θα συμπεριφερθούν στις κάλπες ακριβώς όπως και οι αποφασισμένοι και δεν θα λειτουργήσουν εις βάρος ή επ’ ωφελεία κάποιου κόμματος.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την «ενδεικτική πρόβλεψη αποτελέσματος» του poll of polls και όπως φαίνεται και στον πίνακα, η εκτίμηση του ποσοστού που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το 34,7% και της Ν.Δ. το 30,2%, ενώ ακολουθούν το «Ποτάμι» με 7%, η Χρυσή Αυγή (6,2%), το ΚΚΕ (5,6%), το ΠΑΣΟΚ (4,7%) και με εντελώς οριακό τρόπο (3%) φαίνεται να διασφαλίζουν (μέχρι στιγμής) την είσοδό τους στη Βουλή οι ΑΝΕΛ.
Τι σημαίνουν τα ποσοστά αυτά για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας;
Ο πήχυς της αυτοδυναμίας διαμορφώνεται από το αθροιστικό ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής (όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο υποχωρεί ο πήχυς από το 39% προς το 35%).
Αν λοιπόν τις επόμενες ημέρες η δημοσκοπική πρόβλεψη για τους ΑΝΕΛ αλλάξει... προς το χειρότερο για τον κ. Καμμένο και παράλληλα δεν προκύψει κάποια δυναμική στο κόμμα Παπανδρέου, τότε είναι πιθανόν να έχουμε δύο... μικρομέγαλα κόμματα εκτός Βουλής.
Με συνέπεια να προκύπτει ως πιθανό πια σενάριο τα λεγόμενα λοιπά κόμματα (μαζί με τη ΔΗΜΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ.) να αθροίσουν ακόμη και άνω του 10% και ο πήχυς της αυτοδυναμίας να υποχωρήσει προς το 36,5% ή και ακόμη χαμηλότερα (αν τα λοιπά αθροίσουν 12%, οι 151 έδρες διασφαλίζονται με 35,6%).
Όλα τα ενδεχόμενα για συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ
 Οι δύο αυτοί αστάθμητοι παράγοντες (ΑΝΕΛ και κόμμα Παπανδρέου) είναι που κάνουν τους δημοσκόπους να μιλούν για μία από τις πλέον δύσκολα προβλέψιμες εκλογικές μάχες ως προς το αν θα μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση την άλλη Κυριακή.
Αν οι ΑΝΕΛ μείνουν εκτός Βουλής, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συνεργαστεί με τους "ανεπιθύμητους" Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ
 Όπως φαίνεται στον πίνακα, στην εντελώς υποθετική περίπτωση που το poll of polls επιβεβαιωθεί απολύτως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 145 έδρες και θα χρειάζεται οπωσδήποτε τη συνδρομή των 8 βουλευτών των ΑΝΕΛ για να φτάσει σε μια οριακή αυτοδυναμία 153 εδρών.
Τι θα γίνει στην περίπτωση που οι ΑΝΕΛ μείνουν εκτός Βουλής π.χ. με 2,9%;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει κατά 3 τις έδρες του, φτάνοντας στις 148 και θα χρειάζεται πλέον να συμπράξει είτε με τα «απεχθή» του κόμματα («Ποτάμι» - ΠΑΣΟΚ) είτε με το ΚΚΕ, που απορρίπτει κάθε περίπτωση συνεργασίας με τον κ. Τσίπρα.
Αυτός είναι ο λόγος που ουδείς μπορεί να αποκλείσει το οικονομικά επισφαλέστατο για τη χώρα σενάριο των δεύτερων εκλογών.
Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως οι δημοσκόποι θεωρούν καθοριστική την εβδομάδα που έρχεται, επισημαίνοντας δύο ενδεχόμενα που θεωρούν εξίσου πιθανά. Να επικρατήσει ο φόβος και η Ν.Δ. να μειώσει τη διαφορά, καθώς όλες οι έρευνες βρίσκουν ότι η πλειονότητα των αναποφάσιστων προέρχεται από τις τάξεις της ή και το ακριβώς αντίθετο ενδεχόμενο.
Η ψαλίδα να ανοίξει λόγω της προσδοκίας νίκης που καταγράφεται, πλέον, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: kathimerini

*** Εκλογές 2015: Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρείες          
       www.stoiximan.gr ,
Κλειδωμένη η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ! Ανοικτή η αυτοδυναμία στις εκλογές 2015 σύμφωνα με το stoiximan.gr.
Αναλυτικά:
 ~ Πρώτο Κόμμα
Στα όρια του… φραγμένου παίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με απόδοση 1.04. Ένα θαύμα θα πληρώσει το 10.00 της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το άλλο κόμμα παίζεται «απλά επειδή μπορεί» στο 100.00
 ~ Επόμενος πρωθυπουργός
Στα όρια του «σιγουράκι» ο Αλέξης Τσίπρας με 1.15. Δεύτερη επιλογή το Άλλος με 7.00 και τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς με 12.00!
 ~ Θα σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση
μετά τις εκλογές;
Εδώ και λίγες μέρες ο Stoiximan προσέθεσε ακόμα μία ερώτηση που απασχολεί όλους τους ψηφοφόρους. Συγκεκριμένα, υπάρχει το στοίχημα «Θα σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση μετά τις Εκλογές;». Το «Ναι» πληρώνει 2.65, ενώ το «Όχι» είναι μέχρι στιγμής φαβορί και παίζεται σε απόδοση «1.45».
 ~ Τρίτο κόμμα
Στην ερώτηση «Ποιο θα είναι το 3ο κόμμα» η Χρυσή Αυγή παίζεται φαβορί σε απόδοση 1.80. Αμέσως μετά βρίσκουμε το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη που προσφέρεται σε απόδοση 2.20 (μεταβλήθηκε από το 2.10 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ που προσφέρονταν πριν στην αρχή στην ίδια απόδοση, τώρα είναι στο 12,00 και 35,00 αντίστοιχα.
 ~ Ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ
Over 34.00%: 1.80
Under 34.00%: 1.95
 ~ Ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας
Under 28.50%: 1.75
Over 28.50%: 2.00
 ~ Ποσοστό του ΠΑΣΟΚ
Under 4.00%: 1.70
Over 4.00%: 2.10
 ~ Ποσοστό του Ποταμιού
Over 6.00%: 1.87
Under 6.00%: 1.87
 ~ Ποσοστό του ΚΚΕ
Over 5.00%: 1.87
Under 5.00%: 1.87
 ~ Ποσοστό της Χρυσής Αυγής
Over 6.60%: 1.87
Under 6.60%: 1.87
 ~ Θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή;
Όχι: 1.55
Ναι: 2.35
 ~ Ποσοστό του ΚΙΔΗΣΟ
Over 2.70%: 1.75
Under 2.70%: 2.00
 ~ Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ.
Νέα Δημοκρατία +5.00%: 1.80
ΣΥΡΙΖΑ -5.00%: 1.95
Τα στοιχήματα κλείνουν με το άνοιγμα των καλπών.  Α.Π.  

*** Σαρώνει ο Σύριζα στην Κρήτη με 19,5 μονάδες διαφορά.Αναλυτική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου
Μετά τα αστικά κέντρα της Αθήνας της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας συντριβή για την ΝΔ έρχεται και στην Κρήτη.Πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη αυτών των δημοσκοπήσεων θα φέρει χιονοστιβάδα και η πανελλαδική διαφορά θα εκτοξευτεί πολύ περισσότερο από τις 5-6 μονάδες που είναι τώρα.

Από www.candianews.gr

Τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία καταγράφει η δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου και σε δείγμα 686 Κρητικών, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων.
Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ καταγράφεται στις 19,5 μονάδες στο σύνολο των ερωτηθέντων και στους 4 νομούς, με καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα με 36,6% έναντι 31% του Αντώνη Σαμαρά.
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται συντριπτικά με 79% έναντι της ΝΔ του 12,4%.
Σε πολύ κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους βρίσκονται Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση, ενώ το κόμμα του Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει το 2,5% των ερωτηθέντων.
Από εκεί και πέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν μόλις το 0,9%, η ΔΗΜΑΡ - Πράσινοι το 0,3% και τέλος η Χρυσή Αυγή φαίνεται να μειώνει τα ποσοστά της στο νησί, έχοντας μαζί της, το 1,6% των ερωτηθέντων.
Η βάση του δείγματος:
bash deigmatos

Δείτε αναλυτικά τα "πιο ενδιαφέροντα" στοιχεία της έρευνας:

parasta
asasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
12121121
 
dsdsds
1212121
anapo
fsffsfa
wewewewe
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/195.html#ixzz3PVFMZeQg

 
 
***   Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις  
 
 
Διατηρεί το σημαντικό προβάδισμά του ο ΣΥΡΙΖΑ. τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας και συγκεκριμένα διαφορά 4,9% στην πρόθεση ψήφου και 5,2% με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της ΝΔ στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alcο, η οποία δημοσιεύεται την Πέμπτη στο «Ποντίκι».
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου:
ΣΥΡΙΖΑ 32%
ΝΔ 27,1%
Το Ποτάμι 5,6%
Χρυσή Αυγή 4,6%
ΚΚΕ 4,1%
ΠΑΣΟΚ 4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3%
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2%
Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ 1%
«Άλλο κόμμα» επιλέγει το 2,9% των ερωτηθέντων. Λευκό 2,1%. Αποχή 3,2%, ενώ ένα 8,4% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων:
ΣΥΡΙΖΑ 33,8%
ΝΔ 28,6%
Το Ποτάμ 5,9%
Χρυσή Αυγή 4,9%
ΚΚΕ 4,3%
ΠΑΣΟΚ 4,2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2,1%
Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ 1%.
Άλλο κόμμα 3,1% και αναποφάσιστοι 9%.
Διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ στο 4% στην πρόθεση ψήφου και στο 45% με αναγωγή δείχνει δημοσκόπηση της Pulse για το Action24.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 31%
ΝΔ 27%
ΠΟΤΑΜΙ 6%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,5%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 3%
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2,5%
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 32%
ΝΔ 27,5%
ΠΟΤΑΜΙ 6,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 3%
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2,5%
Η παράσταση νίκης είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με 64% έναντι 26% που συγκεντρώνει η ΝΔ.

*** Το Costa Neoromantica και πάλι στην Καλαμάτα με 1.229 επιβάτες          
     
Στο λιμάνι της Καλαμάτας, για δεύτερη φορά το 2015, βρέθηκε χθες το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica, το οποίο κατέπλευσε στις 9.00 το πρωί, ενώ ο απόπλους αναμενόταν το απόγευμα  με προορισμό το Ναύπλιο.
Το σκάφος ήρθε στο λιμάνι της Καλαμάτας από το ιταλικό λιμάνι της Νάπολης, με 1.229 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και πλήρωμα 613 ατόμων, με επικεφαλής Ιταλό πλοίαρχο. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι Γάλλοι και Ιταλοί. Υπήρχαν, επίσης, ανάμεσά τους Γερμανοί, Ολλανδοί, Βραζιλιάνοι, Κροάτες, Βέλγοι, Ρώσοι και Ελβετοί.
Τους τουρίστες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, αποτελούμενη από αιρετούς, μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και υπαλλήλους και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.
Τουριστικά λεωφορεία μετέφεραν περιηγητές σε κοντινές περιοχές, όπως στην Αρχαία Μεσσήνη, στη Μάνη, στο Μυστρά και στην Πύλο. Οι περισσότεροι τουρίστες, όμως, περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, ενώ ορισμένοι είδαν με ταξί την πόλη και τη γύρω περιοχή.
Να σημειώσουμε ότι, όπως προκύπτει από τον προγραμματισμό που είχαν κοινοποιήσει μέχρι πρότινος στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας τα ναυτικά πρακτορεία,  πέρυσι το λιμάνι της Καλαμάτας υποδέχθηκε 16 επιβατικά πλοία και κρουαζιερόπλοια, ενώ για το 2015 έχουν ήδη δηλωθεί 21. Η εξέλιξη είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, το 2009 κατέπλευσαν 2 πλοία με 871 επιβάτες. Το 2010 δύο πλοία με 1.875 επιβάτες, το 2011 επτά πλοία με 14.966 επιβάτες.

*** Φωτιές σε κάδους αναστάτωσαν την Καλαμάτα         
      φώτο αρχείου
Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, χρειάστηκε να επέμβουν τις βραδινές ώρες της Τρίτης οι πυροσβέστες, αφού άγνωστοι έκαψαν ισάριθμους κάδους. «Θύμα» των αγνώστων έπεσε κι ένα από τα κιόσκια της λαϊκής αγοράς ειδών βιοτεχνίας, στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο.
 
***  Κλειστές οι υπηρεσίες του 4ου ορόφου του Διοικητηρίου

Οι εκλογικοί σάκοι για τους Δήμους της Μεσσηνίας θα ετοιμασθούν σήμερα το πρωί από τα εκλογικά συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, το πρωί οι υπηρεσίες του 4ου ορόφου του Διοικητηρίου θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό. Τους εκλογικούς σάκους θα παραλάβουν οι Δήμοι, για να τους παραδώσουν με τη σειρά τους στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Αυτοί θα αρχίσουν να τους παραλαμβάνουν από την Παρασκευή, για να ετοιμάσουν τα εκλογικά κέντρα του νομού. Τα εκλογικά συνεργεία στο Διοικητήριο εργάζονται πυρετωδώς, με βάρδιες μέχρι και τα μεσάνυχτα, προκειμένου να ρυθμισθούν όλες οι λεπτομέρειες και να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής. - 

***  Μείωση της εγκληματικότητας στην Πελοπόννησο δείχνουν τα στοιχεία της Αστυνομίας         
      
Τα στατιστικά στοιχεία της δραστηριότητας όλων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το 2014, δημοσιοποιήθηκαν από το Αρχηγείο του Σώματος.
Σε γενικές γραμμές, από την ποσοτική ανάλυση των στοιχείων παρατηρείται, σε επίπεδο επικράτειας, αισθητή μείωση σε όλες τις κατηγορίες αδικημάτων και στους αντίστοιχους δείκτες εγκληματικότητας, που επηρεάζουν το περιβάλλον ασφάλειας (ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, κλοπές οχημάτων).
Ειδικότερα, στα πάσης φύσεως αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας (ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις, κλοπές τροχοφόρων), το 2014 σε σχέση με το 2013, παρατηρείται μεσοσταθμικά σε επίπεδο επικράτειας ποσοστιαία μείωση της τάξης του 14,6%.
Σε ό,τι αφορά τους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία, χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν αυξηθεί απάτες, πλαστογραφία και κυκλοφορία παραχαραγμένων, ενώ καταγράφεται μείωση σε κλοπές και ληστείες.
Σχεδόν στα ίδια επίπεδα κινούνται τα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα.
Β.Β.

*** Περιοδεία από ΔΗΜΑΡ- Πράσινους

Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας και τα δικαστήρια επισκέφθηκαν χθες το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές Μπάμπης Βακαλόπουλος και Τάκης Χαλβατσιώτης, ενώ το απόγευμα περιόδευσαν σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης. Σήμερα, οι Μπάμπης Βακαλόπουλος και Νίκος Τσαπόγας θα περιοδεύσουν σε Ελαία, Καλόνερο, Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Χώρα, Κορυφάσιο, Ίκλαινα, Γιάλοβα και Πύλο. Οι δε Τάκης Χαλβατσιώτης, Χαρίκλεια Αργυροπούλου και Δημήτρης Τροχάτος στην πόλη της Καλαμάτας. -

*** Περιοδεία υποψηφίων του «Ποταμιού»

Οι υποψήφιοι βουλευτές του «Ποταμιού» στο Νομό Μεσσηνίας περιόδευσαν χθες το πρωί στη Μεσσήνη και το μεσημέρι επισκέφτηκαν τη βιομηχανία Παπαδημητρίου, όπου ενημερώθηκαν για τις εξαγωγές και την τυποποίηση τοπικών προϊόντων. Το απόγευμα θα περιόδευαν στη Μάνη. Αύριο Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, με τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας, καλούν όλους τους φίλους για ένα ποτό στο μπαρ «Μώμος» στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας. - 

***  Επισκέψεις Δ. Δρούτσα         
      
Τη Μονάδα Υγείας Καλαμάτας Π.Ε.Δ.Υ. επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το Κινημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δημήτρης Δρούτσας, προκειμένου να ενημερωθεί από το διευθυντή της Δημήτριο Καραγλάνη και τους εργαζομένους για τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.
Αργότερα ο κ. Δρούτσας επισκέφθηκε εταιρείες με εξαγωγική δραστηριότητα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους και ενημερώθηκε για την εξαγωγική τους δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να υπερβούν την κρίση.
«Επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό δεν αποτελούν απλώς παράδειγμα προς μίμηση, αλλά δείχνουν και την κατεύθυνση για την ελληνική επιχειρηματικότητα, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας δίνουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μας και να βρούμε νέες διεξόδους. Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά επείγον να λυθούν τα ζητήματα ρευστότητας για αυτές τις εταιρείες, αλλά και να στηριχθεί η θεσμική εκπροσώπησή τους στο εξωτερικό», δήλωσε ο κ. Δρούτσας.
Το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον επικεφαλής της προσπάθειας του Δήμου Καλαμάτας στη διεκδίκηση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, Έκτορα Τσατσούλη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την υποψηφιότητα της πόλης και τη στρατηγική διεκδίκησης του θεσμού, ο οποίος, όπως δήλωσε ο κ. Δρούτσας, μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία προβολής του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος, όχι μόνο της Καλαμάτας, αλλά και ολόκληρης της περιοχής. 

***  Επισκέψεις Διονύση Αλευρά         
      
Με επισκέψεις σε υπηρεσίες της Καλαμάτας και συναντήσεις σε Χατζή, Βλαχόπουλο, Χώρα και Γαργαλιάνους συνέχισε χθες την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, Διονύσης Αλευράς. Σήμερα θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στην Καλαμάτα και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις σε Μελιγαλά και Διαβολίτσι. 
 
***
 

*** Αθλητική  Εφημερίδα  :

*** Εκκαθάρισης συνέχεια με Σκάρο που ακολούθησε Πολυχρόνη, Γεωργακόπουλο, Ζάρκο         
      
Υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα της Καλαμάτα θα έπρεπε τη δεδομένη χρονική στιγμή να ενισχύεται, έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τις όποιες πιθανότητες έχει για διεκδίκηση της πρωτιάς και της ανόδου, όμως συμβαίνει δυστυχώς το αντίθετο. Μέχρι τώρα έχει προκύψει μονάχα η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί ερωτηματικό για το εάν μπορεί να βοηθήσει, μιλάμε για τον Μοχάμεντ Κεϊτά, ενώ στον αντίποδα έχουμε σε εξέλιξη τη διαδικασία εκκαθάρισης που έχει φθάσει ήδη στους 4 ποδοσφαιριστές.
Μετά τους Πολυχρόνη, Γεωργακόπουλο και Ζάρκο, σειρά χθες πήρε ο Κώστας Σκάρος. Ο 27χρονος μέσος, που έδωσε το παρών στην προπόνηση, αλλά κατά τη διάρκειά της αποχώρησε, ειδοποιήθηκε ότι είναι εκτός πλάνων, πληρώνοντας προφανώς τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα της Καλαμάτας. Ο Σκάρος, ο οποίος αποκτήθηκε το Καλοκαίρι ως ένα από τα δυνατά μεταγραφικά χαρτιά της ομάδας, προερχόμενος από καλό πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική με τα Χανιά, προφανώς δεν ενθουσίασε τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος και τον επέλεξε, ψάχνοντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ρόλο έπαιξε και το υψηλό συμβόλαιό του, αφού αμειβόταν μ’ ένα σεβαστό ποσό – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η συμφωνία ήταν 18.000 ευρώ το χρόνο – το οποίο γλιτώνει η διοίκηση όσον αφορά τουλάχιστον το υπόλοιπο της σεζόν.
Το θέμα που προκύπτει ξεκάθαρα και πολύ έντονα, είναι το κατά πόσο μπορεί η διοίκηση να καλύψει τις απώλειες και να εμπλουτίσει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, που θέλει σαφέστατη ενίσχυση. Χθες υπήρξε συνάντηση των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης με τον Νίκο Κουρμπανά και το συγκεκριμένο κομμάτι έπεσε στο τραπέζι, αφού κρίνεται παραπάνω από αναγκαία η απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών.
  Κίνδυνος βαριάς καμπάνας σε Δημητριάδη
Η ολοκλήρωση της συμφωνίας που υπήρχε με τον Κώστα Σκάρο, αποτέλεσε επίκεντρο της χθεσινής ημέρας, όμως δεν ήταν το μόνο. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας ενημερώθηκαν ότι ο διαιτητής του αγώνα με αντίπαλο το Λουτράκι κ. Γαβρίλης έγραψε στο Φ.Α. ότι ο επιθετικός της Μαύρης Θύελλας Πέτρος Δημητριάδης τον εξύβρισε μετά την ολοκλήρωση του ματς και πλέον κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, που φθάνει ή και ξεπερνά τις τέσσερις αγωνιστικές.
Στα αγωνιστικά η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με προπόνηση που επικεντρώθηκε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εκτός προγράμματος έμειναν μονάχα οι Τριάντος και Σκαρλάτος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.
  Συνάντηση με Νίκα και καλά νέα για το προπονητήριο
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα είχαν χθες νωρίς το μεσημέρι ο Γιώργος Ράλλης και ο υπεύθυνος μάνατζμεντ Νίκος Νίκας, με το προπονητήριο να βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι έχει πάρει κατεύθυνση για την ολοκλήρωση των εργασιών, με τον Δήμαρχο να φανερώνει και πάλι την έμπρακτη υποστήριξή του στην ομάδα.
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επίσκεψη στα Παλιάμπελα από τον μηχανικό και τον γεωπόνο, που θα σημάνει αυτομάτως το πέρασμα στην τελική ευθεία και τη διευθέτηση των σημαντικών θεμάτων  όπως είναι τα αρδευτικά και η σπορά.  Του Νίκου Μπαλόπουλου

*** ΚΥΠΕΛΛΟ  ΕΛΛΑΔΑΣ  στο ποδόσφαιρο  :
Αναλυτικά το   πρόγραμμα με τα  αποτελέσματα  1ος  αγώνας :Πανιώνιος-Βέροια 2-1
Πανθρακικός-ΟΦΗ αναβολή

ΑΟ Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
ΧΑΝΙΑ (Στεφανίδης): Σικαλιάς, Ανδρέου, Γκότοβος (46΄ Κοντέων), Γανωτής, Γκούμας, Οικονομόπουλος (34΄ λ. τρ. Πάγκαλος), Καραγιάννης (58΄ Σούκιας), Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Ευαγγέλου
 ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Σωτηρίου, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Ακόστα (73΄ Μανιάς), Γιάκος, Σαπαλίδης (80΄ Ντάσιος), Κρητικός (66΄ Τσουκαλάς), Ηλιάδης

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Λισγάρας, Σολτάνι - Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Πέτριτς, Νάνο
 ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22΄ Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90΄ Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (65΄ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος (60΄ Πέτριτς), Νάνο, Μέντες (60΄ Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (75΄ Μπεργκ), Καρέλης .

Τύρναβος-Ολυμπιακός 0-3Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Γεωργίου
 Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χαλούλος, Όττα (64΄ Σολφερίνο), Παπασάββας (69΄ Αλεξίου), Νταντίδης (46΄ Μιλουτίνοβιτς), Γεωργίου, Στεργιανός, Μούσα Ποκόνγκ
 Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Πελέ (62΄ Φορτούνης), Γκαζαριάν (72΄ Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62΄ Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας)
Κίτρινες: Ανδρεόπουλος, Παρασκευαϊδης, Καρντόζο / Ανάκογλου, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος
 Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (78΄ Ναγιάρ), Καρντόζο, Φάμπιο (71΄ Κόντος), Ρόχας (84΄ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Χαβίτο.
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Aνέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (66΄ Γιόχανσον), Ανάκογλου, Πλατέλλας (80΄ Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89΄ Σοϊλέδης).

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1
Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Αρσιτς, Χατζηζήσης - Πίντερ, Σκέμπης, Μιλιάζες, Μπουσταμάντε, Μιλοσάβλιεφ, Σάντσες
Κόκκινη: Αρσιτς (88΄ - δεύτερη κίτρινη)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Λίτσης, Γεωργίου (82΄ Κύργιας), Κοτσώνης, Χατζής, Σέτι (46΄ Ψιάνος), Βάντερσον, Άρσιτς, Καραδέμητρος (70΄ Βασιλαντωνόπουλος), Κυβελίδης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μιλιάζες, Μάγκας, Πίντερ (46΄ Τομάς), Σάντσες, Γκόμεζ, Μιλοσάβλιεφ (69΄ Βούκτσεβιτς), Ορτέγκα, Μπουσταμάντε (58΄ Μάντζιος), Σοτέλο.

*** ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ  ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ  :
Πέμπτη 22/1/2015 : Αυστραλιανό Όπεν (4η ημέρα), Τένις 10:00 EUROSPORT 1 και 2
Πανθρακικός - ΟΦΗ, Κύπελλο Ελλάδας 15:00 OTE Sport 5
Ζάμπια - Τυνησία, Κύπελλο Εθνών Αφρική, 17:45 EUROSPORT
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάλαγα, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 19.00, Novasports 1
Γαλατάσαραϊ - Αλμπα Βερολίνου, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 20.00, Novasports 3
Πράσινο Ακρωτήρι - Δημοκρατία Κονγκό, Κύπελλο Εθνών Αφρική, 20:45 EUROSPORT
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 21.45, ΝΕΡΙΤ
 Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 21.45, Novasports 2
Νάπολι - Ουντινέζε, ποδόσφαιρο (Κύπελλο Ιταλίας), 22.00, OTE sport2
Ρεν - Ρεμς, ποδόσφαιρο (Κύπελλο Γαλλίας), 22.00, OTE sport6
Μπουλς - Σπερς, μπάσκετ (ΝΒΑ), 03.00, OTE sport3
Ρεν - Ρεμς, Κύπελλο Γαλλίας22:00 OTE Sport 6
Νάπολι - Ουντινέζε, Κύπελλο Ιταλίας22:00 OTE Sport 2
Εσπανιόλ - Σεβίλλη, Κύπελλο Ισπανίας 23:00 OTE Sport 1
Παρασκευή 23/1/2015
Νίζνι - Αναντολού Εφές, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 18.30, Novasports 1
Ζαλγκίρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 19.45, Novasports 3
Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 21.30, Novasports 2
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας, μπάσκετ (Ευρωλίγκα), 21.45, Novasports 3
Μάβερικς - Μπουλς, μπάσκετ (ΝΒΑ), 03.00, OTE sport3

***  Το  πρόγραμμα στο top16 της Ευρωλίγκα
Ε’ Όμιλος
Γαλατάσαραϊ-Άλμπα Βερολίνου 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 21:45
Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ (23/1, 19:45)
Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας (23/1, 21:45)
Βαθμολογία: Ρεάλ 3-0, Παναθηναϊκός 2-1, Μακάμπι 2-1, Γαλατάσαραϊ 2-1, Μπαρτσελόνα 1-2, Ζαλγκίρις 1-2, Άλμπα 1-2, Ερυθρός Αστέρας 0-3.

Στ’ Όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ουνικάχα Μάλαγα 19:00
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 21:45
Νίζνι-Αναντολού Εφές (23/1, 18:30)
Ολυμπιακός-Λαμποράλ Κούτσα (23/1, 21:30)
Βαθμολογία: Ολυμπιακός 3-0, ΤΣΣΚΑ 3-0, Εφές 2-1, Φενέρ 1-2, Νίζνι 1-2, Λαμποράλ 1-2, Αρμάνι 1-2, Μάλαγα 0-3.

***


***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =
http://www.youtube.com/stamos01 ,         4021   video.-                         
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01 ,     2304    video.-                
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       2 323   video.- 
Σύνολον                                                    8648  βίντεο   .-


~ https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  , 3282.-   
 https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258   345   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    826. –   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook , 
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   300 .- 
*** http://www.twitter.com/stamos01/  ,448/479/31  , 19,5  χιλ./260 / 11 .- 
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .- 
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935 359 ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2015  :
~  Επικαιρότητα και ενημέρωση  01  Ιανουαρίου  2015: http://snsarfara.blogspot.gr/2015/01/01-2015.html ,.-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  01  Ιανουαρίου  2014 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/01/01-2014.html .-
~  Επικαιρότητα  ενημέρωση  Παρασκευή  02 Ιανουαρίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/01/02-2015.html .- 
~ Επικαιρότητα  ενημέρωση Σάββατο  03  Ιανουαρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/01/03-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 03 και 04 Ιανουαρίου 2015   : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/01/03-04-2015.html ,
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Κυριακή  04  Ιανουαρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/01/04-2015.html .-
~ Επικαιρότητα Ενημέρωση Δευτέρα 05 Ιανουαρίου 2015   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/01/05-2015.html .-
~Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Τρίτη  6 Ιανουαρίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/01/6-2015.html .-
~Επικαιρότητα Ενημέρωση Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2015  :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/01/07-2015.html .-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Πολιτικά Ειδησιογραφία  07 και 08/01/2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/01/07-08012015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή 09  Ιανουαρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/01/09-2015.html .-
~Επικαιρότητα  Ενημέρωση Πολιτική  (οι)   Παρασκευή  09/01/2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/01/09012015.html  ,-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση   Σάββατο  10  Ιανουαρίου  2015   :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/01/10-2015.html .-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Κυριακή   11  Ιανουαρίου  2015  :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/01/11-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2015  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/01/10-11-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης 12 Ιανουαρίου 2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/01/12-2015.html .-
~ Επικαιρότητα Ενημέρωση Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/01/12-2015.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  13  Ιανουαρίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/01/13-2015.html .-
~  Η Εφημερίδα μας Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 {ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΕΙΟΡΙΤΗΣ } :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/01/13-2015.html .-  
~  Η Εφημερίδα μας Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/01/14-2015.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  Πέμπτη  15  Ιανουαρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/01/15-2015.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  , Παρασκευή   16  Ιανουαρίου  2015   : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/01/16-2015.html .-
~ Η Εφημερίδα  μας  Σάββατο  17  Ιανουαρίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/01/17-2015.html .-
~Η  Εφημερίδα  μας  Κυριακή  18  Ιανουαρίου  2015  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/01/18-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου 2015  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/01/17-18-2015.html .-
~  Η  Εφημερίδα  μας  Δευτέρα  19  Ιανουαρίου  2015  : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/01/19-2015.html .- 
~ Η  Εφημερίδα  μας  Τρίτη  20  Ιανουαρίου  2015   : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/01/20-2015.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  Τετάρτη  21  Ιανουαρίου   2015 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/01/21-2015.html .-
~  Η Εφημερίδα μας Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/01/22-2015.html .-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια: