ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Άρωμα Σαββατοκύριακου στην ενημέρωση 21 και 22 Ιανουαρίου 2012

Άρωμα Σαββατοκύριακου στην ενημέρωση 21 και 22 Ιανουαρίου  2012 :
Το ποντικάκι της ενημέρωσης  μαζί μας !!
Στο  αγιάζι της ενημέρωσης στην καθημερινότητά μας  21/01/2012 :
*** ΗΠΑ: Η πτώση Άσαντ είναι αναπόφευκτη

* Ο Λευκός Οίκος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση υπό τον πρόεδρο της Συρίας χάνει τον έλεγχο της χώρας και η πτώση του είναι "αναπόφευκτη", απορρίπτοντας ωστόσο τις προτάσεις η διεθνής κοινότητα να εξαπολύσει νέα επέμβαση τύπου Λιβύης.
*** Προεδρικές εκλογές την Κυριακή στη Φινλανδία

* Με φαβορί τον ηγέτη του Εθνικού Συνασπισμού Σάουλι Νιινίστε και σαφείς φιλοευρωπαϊκές τάσεις, παρά τον αισθητό ευρωσκεπτικισμό τους, προσέρχονται την Κυριακή στις κάλπες οι Φινλανδοί για να εκλέξουν τον πρόεδρο της χώρας.
***Σε φυσική καταστροφή η περιοχή του ναυαγίου

* Η ιταλική κυβέρνηση κήρυξε την περιοχή του ναυαγίου του Costa Concordia σε κατάσταση φυσικής καταστροφής. Εξαιρετικά επείγουσα κρίνεται η απάντληση του καυσίμου ενώ ανοιχτά της Τοσκάνης επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες.

*** Ιερές διασυνδέσεις του Αρχιμανδρίτη

* Δίχτυ «προστασίας», διά μέσω προσωπικών επαφών και σχέσεων με πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, δικαστές και εισαγγελείς, έχει δημιουργήσει ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας.

* Αυτό καταγγέλλουν πρόσωπα τα οποία έχουν ζήσει εκ των έσω την κατάσταση που επικρατεί στο Γηροκομείο Αθηνών, με τους 150 απλήρωτους εργαζομένους, τους παραμελημένους τροφίμους, τα υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο (και όχι μόνο) και τα «λεηλατημένα» κληροδοτήματα. -

*** Σύλληψη 72χρονου για παράνομο κυνήγι


* Για παράνομη θήρα και οπλοκατοχή συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου, ένας 72χρονος άνδρας.

 * Τον κυνηγό συνέλαβε ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κρήτης – Δωδεκάνησου, καθώς σε έλεγχο, ο 72χρονος πιάστηκε να κυνηγάει παράνομα με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.
 * Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

*** Σύλληψη φυγόποινου στην Πρέβεζα

* Στο Καναλάκι της Πρέβεζας συνελήφθη την Παρασκευή ένας 49χρονος άνδρας από αστυνομικούς του τμήματος Καναλλακίου, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών.

 * Συγκεκριμένα σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα 10 ετών και χρηματική ποινή 70.000 χιλιάδων ευρώ.
 * Η καταδίκη αφορούσε πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθ΄ υποτροπή.
 * Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

*** Μάστιγα οι βιασμοί στον αμερικανικό στρατό

* Από το 2005, ο αριθμός των βιασμών που έγιναν από Αμερικανούς στρατιώτες έχει σχεδόν διπλασιαστεί!
* Κάθε τρεις ώρες, ένα βίαιο έγκλημα γίνεται από έναν Αμερικανό στρατιώτη!
 * Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και επίσημα. Προέρχονται από επίσημη έκθεση των αμερικανικών ΕΔ ,που είχε να κάνει με την υγεία -και τη ψυχική- αλλά και τη πειθαρχία των στρατιωτών.
 * Η έρευνα δείχνει ότι από τα 2811 βίαια εγκλήματα που διαπράχθηκαν το 2011, στο εξωτερικό ή σε αμερικανικό έδαφος, σχεδόν τα μισά ήταν σεξουαλικής φύσεως, κυρίως βιασμοί γυναικών. -

*** Επικίνδυνες για την υγεία οι εξωσυζυγικές σχέσεις

 *  Oι ειδικοί της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με τα υπάρχοντα ερευνητικά δεδομένα είναι εξαιρετικά σπάνιο να χάσει κάποιος τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

 * Όταν όμως συμβαίνει αφορά σχεδόν πάντα άνδρες και τις περισσότερες φορές αφορά εκείνους που κάνουν εξωσυζυγικό σεξ με μια πιο νεαρή σύντροφο, σε ένα χώρο που δεν γνωρίζουν και / ή μετά την κατανάλωση άφθονου φαγητού και ποτού.
 * Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας (ΑΗΑ) αναφέρεται ότι λιγότερο από 1% των οξέων εμφραγμάτων σχετίζονται με την σεξουαλική δραστηριότητα. Για εκείνους ωστόσο που έχουν ήδη υποστεί ένα έμφραγμα η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνει ελαφρώς τον κίνδυνο ενός δεύτερου εμφράγματος.
 * Η ανακοίνωση της ΑΗΑ αναφέρει ότι ορισμένοι καρδιοπαθείς πρέπει να αποφεύγουν το σεξ όπως και άλλες πιθανώς επικίνδυνες ασκήσεις. Σ’ αυτούς ανήκουν κυρίως όσοι έχουν ασταθή στηθάγχη (δύσπνοια, ταχυπαλμία, πόνο στο στήθος) οι οποίοι πρέπει πρώτα να ρυθμίσουν και να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους πριν ασχοληθούν με οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα.
 * Σε γενικές γραμμές όμως η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι επικίνδυνη για τους καρδιοπαθείς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΗΑ. Οι ασθενείς όμως θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ένα γιατρό και να γνωρίζουν ότι τα καρδιακά προβλήματα μπορεί να φανούν επικίνδυνα σε ορισμένες περιπτώσεις ιδιαίτερα όταν δεν ελέγχονται. -

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  :
~ Χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο
* Έπεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο στο Ασπρόχωμα
 *Υπεγράφη χθες στο Δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Παν. Νίκα και του αναδόχου του έργου κατασκευής των γηπέδων στο Ασπρόχωμα και τον Αντικάλαμο, αλλά και ορισμένων μικρότερων στην πόλη της Καλαμάτας, η σχετική σύμβαση.
* Μιλώντας σχετικά ο κ. Νίκας, υποστήριξε: «Υπογράφουμε, επιτέλους, τη σύμβαση για ένα πολύ σημαντικό έργο, όπως είναι η ουσιαστική ανακατασκευή του γηπέδου στο Ασπρόχωμα. Εκεί δεν πρόκειται να τοποθετηθεί απλά ένας τάπητας, αλλά θα γίνουν κι άλλες σημαντικές εργασίες, με σκοπό να έχουμε ένα σύγχρονο γήπεδο στη δυτική πόλη, το οποίο αποτελεί προσφορά στη νεολαία, στα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
 * Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, το έργο γίνεται στο Ασπρόχωμα, διότι υπάρχουν ειδικές συνθήκες και παιδιά που πρέπει να μπουν σε αθλητικούς χώρους. Εμείς τα υποστηρίζουμε για να ασχολούνται με τον αθλητισμό.
* Μαζί με την υπογραφή για το γήπεδο του Ασπροχώματος, θα γίνουν εργασίες και στο γήπεδο του Αντικαλάμου, αλλά και σε έξι μικρά γήπεδα στην Καλαμάτα. Αυτά είναι δύο στο Αθλητικό Γυμνάσιο, ένα στο 4ο Δημοτικό, ένα στο 13ο Δημοτικό, ένα στα 7ο και 26ο Δημοτικά κι ένα στο Πάρκο του Δήμου Καλαμάτας.
* Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση και πιστεύομε το συντομότερο δυνατό η νεολαία του Δήμου μας να έχει στη διάθεσή της τους παραπάνω χώρους για να γυμνάζεται. Να σημειώσω ότι στο γήπεδο του Ασπροχώματος θα γυμνάζονται και οι ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Καλαμάτας».
* Όπως είπε ο εργολάβος, το γήπεδο στο Ασπρόχωμα θα είναι πιστοποιημένο από τη FΙFΑ και, αν βοηθήσει ο καιρός, τα εγκαίνια θα γίνουν μέχρι τις αρχές Μαρτίου.
* Να σημειώσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 319.000 ευρώ και, όπως υποστήριξε ο δήμαρχος, αμέσως μετά παίρνουν σειρά για παρεμβάσεις τα γήπεδα στα Σφαγεία, τη Θουρία και το Γαρδίκι.

*** Προγραμματική σύμβαση με τη ΓΓΑ για την «Τέντα»
~ Αφού πέρασε από «σαράντα κύματα» και δόθηκαν για την υλοποίησή του τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες υποσχέσεις, φαίνεται ότι έφτασε ο χρόνος για το κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» να γίνει και πάλι ευπρεπής αθλητικός χώρος.
~ Όπως ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας, συμφωνήθηκε να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Δήμου Καλαμάτας για παρεμβάσεις στο χώρο, με χρήματα που θα δοθούν μισά - μισά από τους δύο φορείς.
 ~ «Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κατάσταση στο συγκεκριμένο γήπεδο έφτασε στο μη παρέκει. Καταλήξαμε στη συμφωνία αυτή, αφού δεν υπήρχε άλλη λύση για την ολοκλήρωση του έργου. Στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας θα έρθει το θέμα προς συζήτηση και ψήφιση.
~ Φυσικά, στην “Τέντα” δε θα έχουμε μόνο ανακατασκευή του πανιού. Θα γίνει και σειρά άλλων παρεμβάσεων στους κοινόχρηστους χώρους του γηπέδου, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα. Το έργο θα αρχίσει να υλοποιείται στις αρχές καλοκαιριού», σημείωσε.-  Α.Π.

*** Ο Σύλλογος Ρόταρυ Καλαμάτας στον αντιπεριφερειάρχη
* Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκαν o πρόεδρος του Συλλόγου Ρόταρυ Καλαμάτας, Γεώργιος Λούρας, ιατρός ουρολόγος και ο αντιπρόεδρος Γεράσιμος Κουνάδης, ιατρός γαστρεντερολόγος, με σκοπό να τον ενημερώσουν για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων τους, σε προσφορά υπηρεσιών τοπικού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος.
* Επίσης, ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη ότι το Διεθνές Συνέδριο Ρόταρυ θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα και στο ξενοδοχείο Elite, από 20 έως 22 Απριλίου 2012.

*** Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
~ «Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ, 100 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας»
 * Θωρηκτό – Καταδρομικό Γεώργιος Αβέρωφ, 100 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας» έχει τίτλο η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
* Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων ζωής ενός θρυλικού πλοίου, του θωρακισμένου καταδρομικού «Γεώργιος Αβέρωφ», που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως εθνικό σύμβολο. Στενά συνδεδεμένο με την ιστορία του Έθνους κατά τον 20ό αιώνα, είναι το πλοίο που άλλαξε την πορεία της ιστορίας των βαλκανικών λαών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
* Στην εκδήλωση συμμετέχει και η «Χορωδία Κηφισιάς 1937», η οποία έχει στενές σχέσεις με την Καλαμάτα. Έχει λάβει μέρος αρκετές φορές σε χορωδιακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη και μέλη της είναι Καλαματιανοί.

*** Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας
~ «Χτίζοντας μια γυναικεία ευρωπαϊκή ταυτότητα»
 * Έκθεση φωτογραφιών με θέμα «Χτίζοντας μια γυναικεία ευρωπαϊκή ταυτότητα» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας.
* Τις φωτογραφίες έχουν επιμεληθεί οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας, του Escola Oficial De Idiomas De Ourense της Ισπανίας, του Balikesir Il Milli Egitim Mudurlugu από το Balikesir Τουρκίας, του Piippola Institute of Crafts and Design, από το Piipola Φιλανδίας και της Academia De Espanol Romero από το Κoudekerke-Ζeeland της Ολλανδίας, που συμμετέχουν συνεργαζόμενοι στο διετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα ενηλίκων Grundtvig, με θέμα: «Constructing a European Female Identity», και αφορούν στη γυναίκα της περιοχής τους στους τομείς της εκπαίδευσης, της εργασίας και του ελεύθερου χρόνου.
 * Η έκθεση θα γίνει ταυτόχρονα και στις πέντε χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και είναι η πρώτη από τις δράσεις που έχουν καθοριστεί να πραγματοποιηθούν.
* Σκοπός είναι να γίνει σύγκριση της θέσης των γυναικών σε εκπαίδευση, εργασία και ελεύθερο χρόνο στις 5 συμμετέχουσες χώρες, να φανούν οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ των γυναικών των πέντε χωρών, να γίνει αντιληπτό πόσο διαφορετικά έχει ληφθεί η γυναικεία φύση, να φανεί πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση κάθε γυναίκας.

*** Πριν 94 χρόνια
- Ο καιρός ευχάριστος, ξηρός βορηάς με ολίγον πρωινόν ψύχος και άφθονον ήλιον έπειτα. Η καλλιέργεια επομένως των κτημάτων εις την μεγαλυτέραν έντασίν της.
-  Με αγωνίαν περιμένονται αι σαρδέλες. Αυταί και ο βακαλάος είναι τα προσφιλή φαγητά. Αλλά δυστυχώς βακαλάος δεν εφάνη και εν τούτοις υπάρχει ελπίς.
-  ΠΡΟΧΘΕΣ ένας ίππος έπεσαν κάτω φαρδυά - πλατειά εις την λεωφόρον Αριστομένους. Ηρνείτο ο δυστυχής να βαδίση σύρων το επί του διτρόχου βάρος. Και ο αμαξάς εζήτη με τον μαστίγιον να βγάλη δύναμιν.
-  ΧΘΕΣ η ενταύθα επιτροπή των τροφίμων εζήτησε παρά του Υπουργείου του Επισιτισμού την αποστολήν και ετέρων 2.000 οκάδων καφφέ, ίνα κατορθωθή η διανομή αυτού εις τους κατοίκους καθ’ όσον ως και εις το χθεσινόν μας φύλλον ανεγράψαμεν, εκ της αφιχθείσης ποσότητος διανεμομένης δεν εξαρκούν η μόνον 6 δράμια κατ’ άτομον.
-  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και προεφυλακίσθη ο Κων. Σπυρόπουλος εκ Γαρδικίου των Αρφαρών κατηγορούμενος επί διαταράξει της κοινής ησυχίας και ασκόποις πυροβολισμοίς. Εξετασθείς προεφυλακίσθη ο Αλέξανδρος Σκαρπαλέζος κατηγορούμενος επί δυσμενεία κατά του καθεστώτος. {εφημερίδα "Θάρρος" }.-

*** ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ :
** Για την Σούπερ Λίγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου :
Σάββατο  21/01/2012 :
~ Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1  , (1-1) .- ^
Τα γκόλ :  3΄ Ράγιος , 90΄ Ηλίας Σολάκης , 35΄Λέονάρντο Μπεθέρα ,
Κάρτες : Λεωνίδας Αργυρόπουλος , Ρούμπεν Πουλίδο , Τάσος Πάντος , Εμιλιάνο Βίλα , Φώτης Γεωργίου , Λεονάρντο Μπεθέρα .- ^
~ Εργοτέλης - ΑΕΚ  Αθηνών  1-1  , (0-0).- ^
Τα γκόλ: 49΄ Νίκος Λυμπερόπουλος , 74΄ Νίκος Κατσικοκέρης ,
Κάρτες : Μάριος Μπουντιμίρ , Βασσίλης Κουστιανικούλης ,Ηλίας Κυριακίδης , Μανώλης Τζανακάκης , Μιχάλης Φραγκουλάκης ,Λευτέρης  Γιαλούσης , Παναγιώτης Λαγός , Αντώνης Ρίκα , Γιάννης Κοντοές , Φαμπιάν Βάργκας .- ^
~ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης - Πανιώνιος 1-0 , (1-0) .- ^
Τα γκόλ : 10΄ Στέφανος Αθανασιάδης .- ^
Κάρτες : Στέλιος Μαλεζάς ,Γιώργος Φωτάκης  .- ^
Κυριακή  22-Ιανουαρίπυ 2012 :
* Δόξα  Δράμας - Άρης Θεσσαλονίκης  1-3,(1-2) .- ^
Τα  γκόλ : 19΄ Αβρόσιοε Παπαδόπουλος , 20΄Νόε Ακόστα , 31 ΄ και 86΄ Νέρι Καστίγιο , .- ^
Κάρτες : Θόδωρος Τριποτσέρης , Άγγελος Σικαλιάς , Φράνρσις  Ντίκο .- ^
* Παναιτωλικός - Κέρκυρα  1-1 , (1-1) .- ^
Τα γκόλ : 6΄ πεν. Ανρί Καμαρά , 27΄Δρημήτρης Γραμμόζης .- ^
Κάρτες : Στάθης Καραμαλίκης , Σρντζαν Μπλάβιτς , Παύλος Μητρόπουλος , Τίμο Βένζελ , Χουάν Μαρτίν Εντουάρντο  .- ^
* Λεβαδειακός - ΟΦΗ  Ηρακλείου  0 - 2 , (0-1) .- ^
Τα  γκόλ : 33΄ Φώτης Παπουλής , 67΄πεν . Βαγγέλης Μάντζιος  .- ^
 Κάρτες :    Λούκας Φαβιάλη ,Στέφανος Ναπολεόνι ,Θανάσης Μουλόπουλος ,  Χρήστος  Μπούρμπος , Μηνάς Πίτσιος , Μπόλτιζσαρ Μπόντορ .- ^
* Ξάνθη - Ολυμπιακός Πειραιώς  1-0 , (0-0).- ^
Τα γκόλ :  52΄ Παναγιώτης Βλαχοδήμος .- ^
Κάρτες : Θοδωρής Βασιλακάκης , Ζόντι Βιβιανί , Βασίλης Τοροσίδης .- ^
* Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών  1-0  , (0-0).- ^
Τα γκόλ : 72΄Κουϊνσι Οβούσου - Αμπέγι .- ^
Κάρτες : Μάτε Τζούνιορ  Σιμάο ,Τζόσου Σαριέγκι ,  Κώστας Μήτρογλου , Πίτου Γκαρσία , Ηλίας Αναστασάκος .- ^
~* Η ομάδα του Παναθηναϊκού για 17  συνεχή παιγχνίδια στο πρωτάθλημα , φεύγει από το γήπεδο πετυχαίνοντας τέρματα (γκόλ) .- Ρεκόρ που είχε να το πετύχει  από το 1964 ! Και με το σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει αυτό το ρεκόρ !

** Για την Β΄ εθνική  στο ελληνικό ποδόσφαιρο :
Σάββατο 21/01/2012  :
 Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός  1-0 , (0-0).-^
και Παρασκευή 20/01/2012:Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων  1-0 .- ^

 Κυριακή , 22/01/2012 :
Εθνικός Αστέρας - Καλλονή Μυτιλίνης 0-0 .- ^
ΑΕΛ  Λάρισα - Πλατανιάς Α.Ο. Χανίων  01 , (0-0) .- ^
Καλλιθέα - Βέροια   1-1 , 0-1 .- ^
Πανθρακικός - Πιερικός  2-1 , (0-0).- ^
Αναγέννηση Επανωμής - Διαγόρας Ρόδου 6-0 , (2-0).- ^
Αναγέννηση Γιανιτσών - Παναχαϊκή  0-0 .- ^
Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών Εύβοιας  2-0 , (1-0) .- ^
~** Για την  επόμενη αγωνιστική :
25/01 15:00 Πανσερραϊκός-Φωκικός
25/01 15:00 Καλλονή-Αναγέννηση Επανομής
25/01 15:00 Βέροια-Θρασύβουλος Φυλής
25/01 15:00 Πιερικός-Καλλιθέα
25/01 15:00 Βύζας Μεγάρων-Αγροτικός Αστέρας
25/01 15:00 Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών
25/01 15:00 Διαγόρας Ρόδου-Αναγέννηση Γιαννιτσών
25/01 15:00 Πλατανιάς Α.Ο.-Εθνικός Αστέρας
25/01 18:00 Πανθρακικός-Λάρισα

~* Για την  Α1  στο ελληνικό  μπάσκετ :
Σάββατο 21 - Ιανουαρίου - 2012  :
Κολοσσός Ρόδου - Άρης Θεσσαλονίκης  70-64 .- ^
Παναθηναϊκός  - ΚΑΟΔ Δράμας  101-72 .- ^
Περιστέρι - Ίκαρος Καλλιθέας  81-69 .- ^
Μαρούσι  - Ολυμπιακός Πειραιώς  84-89 , (43-50) .- ^  
Κυριακή : ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης - Καβάλα 66-60 ,(32-30) .- ^  
~ Ηλυσιακός -  Πανιώνιος  76-78  , (39-44)   .-

~* Για το Κυπριακό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο :
Σάββατο : Ομόνοια - Ανόρθωσις  0-1 , (0-0) .- ^
Άρης  Λεμεσού  - ΑΠΟΕΛ 0-1 , (0-0) .- ^
Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Ερμής Αραδίππου    , Αναβλήθηκε ! 
 Κυριακή : Νέα Σαλαμίνα - Αναγέννηση Δερύνειας   5-2 , (4-0).- ^
Αλκή Λάρνακος - Α.Ε. Λεμεσού  1-2 , (1-0).- ^
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός Λευκωσίας  2-0  , (2-0) .- ^
Δευτέρα :  Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ Λάρνακος

 ** Νότιος όμολος Γ΄εθνικής στο ποδόσφαιρο : Κυριακή , 22-01-2012
Ζάκυνθος - Απόλλων Σμύρνης  0-1 .- ^
 Χανιά - Ρουβάς  0-1 .- ^
 Πανηλειακός - Αστέρας Μαγούλας 3-1 .- ^
 Α.Ο. Γλυφάδας - Προοδευτική  4-2 .- ^
 Καλαμάτα - ΠΑΟ Ρούφ  1-1 .- ^
~** Η επόμενη αγωνιστική :
29/01/2012 15:00 Ηλυσιακός-Ρούβας
29/01 15:00 Ζάκυνθος-Πανηλειακός
29/01 15:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Γλυφάδας
29/01 15:00 Αστέρας Μαγούλας-Καλαμάτα
29/01 15:00 Προοδευτική-Χανιά

** Βόρειος  όμιλος Γ΄ εθνικής :
Τύρναβος 2005 - Οικονόμος Τσιριτσάνης  0-1 .- ^
 Νίκη Βόλου - Δόξα Κρανούλας  0-0 .- ^
 Αναγέννηση Σερρών - Βατανικός 2-1 .- ^
 Αετός Σκύδρας - Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-2 .- ^
 Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων Καλλαμαριάς  0-1 .- ^
23/01/2012 :  Α.Ε. Ποντίων -Τηλυκράτης Λευκάδας
~** Η επόμενη αγωνιστική :
*

** Για την Δ΄εθνική ή στο περιφερειακό  ποδόσφαιρο του 6ου ομόλου :
Αστέρας Αμαλιάδας - Εικοσιμία  5-0 .- ^
 Αχαϊκή - Πάμισος  0-1 .- ^
 Διαγόρας Βραχναίϊκων - Ατρόμητος Λάππα 2-0 .- ^
 Εράνη Φιλιατρών - Τρειταιϊκός 3-0 χ.α.
 Τσιλιβή - Βρασιές 0-2 .- ^
 Ολυμπιακός Γυθείου - Θύελλα Πατρών  1-0 .- ^
Π.Ο.Φ Πανόπουλο -Παναιγειάλιος 1-0 .- ^
Για την επόμενη αγωνιστική , 29/01/2012  :
Αστέρας Αμαλιάδας - Διαγόρας Βραχνέϊκων
Ατρόμητος Λάππα - Ολυμπιακός Γυθείου
Τριταιϊκός - Π.Ο.Φ Πανόπουλο
Θύελλα Πατρών - Εράνη Φιλιατρών
Παναιγειάλιος - Πάμισος
Εικοσιμία -Τσιλιβή
Βρασιές - Αχαϊκή



** Για την Α΄Τοπική στο ερασιτεχνικό Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο :
~  Για την  18η αγωνιστική:
 Εθνικός Μελιγαλά -Α.Ε. Αβίας  4-0 .- ^
 Μεσσηνιακός - Απόλλων Καλαμάτας  2-0 .- ^
 Ολυμπιακός Καλαμάτας - Αστέρας Αρφαρών 1-1 .- ^ To γκόλ για το Αρφαρά ο Βασίλης Φωτεινάκης .-
 Ακρίτας Κορώνης - Α.Ο. Σπερχογείας  0-3 .- ^
 Α.Ο. Φαραί -Αίαντας Καλαμάτας  2-0 .- ^
 Α.Ο. Ασπρόχωμα - Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων
Α.Ο Κυπαρισίας - Ομόνοια Καλαμάτας  2-0 .- ^
Ηρακλής Καλαμάτας - Παναθηναϊκός  Καλαμάτας 2-4 .- ^
Η επόμενη αγωνιστική 29/01/2012 , 19η αγωνιστική  :
Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας - Α.Ο. Φαραί Καλαμάτας
Αίαντας Καλαμάτας - Α.Ο. Ασπρόχωμα
Α.Ε. Αβίας - Μεσσηνιακός Γ.Σ.
Εθνικός Μελιγαλά - Ηρακλής Καλαμάτας
Παναθηναϊκός Καλαμάτας - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Α.Π.Σ.Αστέρας Αρφαρών - Ακρίτας  Κορώνης
Τέλος Άγρας - Α.Ο. Σπερχογείας
Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο. Κυπαρισίας
**  Για την Β΄ τοπική της ΕΠΣΜεσσηνίας :
 1ος όμιλος :
Α.Σ. Ανδρούσας -ΠΑΟ Καλού Νερού  1-0 .- ^
 Α.Ο.Ε.Σ. Καλαμάτας -Α.Π.Σ. Άρις Καλαμάτας  3-1 .- ^
 Α.Ο. Πατίστα Καλαμάτας - Α.Σ. Μάνεσι  3-2 .- ^
 Νίκη Πλάτης - Αστέρας Βαλύρας  1-2 .- ^
 Ηρακλής Α.Ε.Κυπαρισίας - Αστέρας Μικρομάμης  2-0 .- ^
Α.Ο Δωρίου - Ατρόμητος Πλατύ  3-1 .- ^
Πανιώνιος - Α.Ο. Διαβολιτσίου
~* Επόμενη αγωνιστική ,17η αγωνιστική , 28 και 29 /01/2012  :
ΑΣ. Ανδρούσα - Α.Ο. Δωρίου
ΠΑΟ Καλό Νερό - ΑΟΕΣωματεία Καλαμάτας
Ατρόμητος Πλατύ - Α.Ο. Πατίστα Καλαμάτας
Α.Σ. Μάνασι - Νίκη Πλάτης
Α.Ο. Διαβολιτσίου - Ηρακλής ΑΕ Κυπαρισίας
Αστέρας Μικρομάνης - Αστέρας Βαλύρας
ΑΠΣ Αρίς - Πανιώνιος Καλαμάτας
2ος  όμιλος :
Ολυμπιακός Ανάληψης - Δόξα Καλαμάτας Διακόπηκε ;
Θύελλα Χαροκοπιού - Νέστωρας Πύλου  2-0 .- ^
Χανδριναϊκος Π.Σ. - Α.Ο. Μιλτιάδης  4-0 .- ^
Α.Ε. Λογγάς -Α.Ο. Στενωσιάς 2-1 .- ^
Τσικλητήρας Πύλου - ΠΑΟ Καλλιθέας 0-3 .- ^
Α.Ο. Βέργας - Απόλλων Πεταλιδίου 1-3 .- ^
Α.Ο. Μεθώνης - Παπαφλέσσας Χώρας  3-1 .- ^
~* Για την επόμενη αγωνιστική 17η ,..  
Α.Ε. Λογγά - Τσικλητήρας Πύλου
Α.Ο. Στενωσιάς - Ολυμπιακός Ανάληψης
Δόξα Καλαμάτας - Θύελλα Χαροκοπιού
ΠΑΟ Καλλιθέας - Α.Ο. Βέργας
Απόλλων Πεταλιδίου - Α.Ο. Μεθώνης
Νέστωρ Πύλου - Χανδριναϊκός Π.Σ.
Α.Ο. Μιλτιάδης - Παπαφλέσας Χώρας

Για την Γ΄τοπική της ΕΠΣ Μεσσηνίας :
~ 1ος όμιλος :
Διαγόρας Κοπανακίου - Α.Ο. Πανευαϊκός 1-3 .- ^
Α.Σ Πανθουριακός - ΑΣ. Αμφιθέας  5-1 .- ^
Α.Ο. Διοδίων - ΑΕ. Αιθαίας  ;
Α.Ο . Σελλάς - Ολυμπιακός Διαβολιτσίου 3-0  χ.α.
Παπαφλέσσας Άμφειας -Νέοας Άρις Καλαμάτας  0-1 .- ^
Πάμισσος Άριος - Α.Ε. Γαργαλιάνων 2-2 .- ^
~* Για την επόμενη αγωνιστική , 15η αγων. 28 και 29/01/2012 :
  Παπαφλέσσα Άμφειας  - Διαγόρας Κοπανακίου
Α.Ε. Γαργαλιάνων -Α.Ο. Διοδίων
Α.Ο. Πανευαϊκός - Πάμισσος Άριος
Νέος Άρις Καλαμάτας - Α.Σ. Πανθουριακός
Ολυμπιακός Διαβολιτσίου - Α.Ε. Αιθαίας
Α.Σ. Αμφιθέας - Α.Ο. Σελλά
~ 2ος όμιλος :
 Νέδουσα Αλαγωνίας - ΑΕΚ Καλαμάτας  2-2 .- ^
Α.Σ. Δαναός - ΑΠΟ Καλαμάτας  Ίκαρος  2-0 .- ^
Θησέας Καλαμάτας -Κεραυνός Καλαμάτας  1-1 .- ^
Πράσινα Πουλιά - Α.Ε. Μάνης  ;
Θύελλα Παραλίας - ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ Παπαφλέσσα ; 
~* Για την επόμενη αγωνιστική
ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσαα - Κεραυνός Καλαμάτας
Α.Ο. Χατζή - Θησέας Καλαμάτας
Πράσινα Πουλιά - Νέδουσα  Αλαγωνίας
ΑΠΟ Καλαμάτας  Ίκαρος - Θύελλα Παραλίας
Α.Ε. Μάνης - Α.Σ. Δαναός Καλαμάτας

Στης  25 Ιανουαρίου 2012 για την 5η φάση στο κύπελλο Μεσσηνίας :
Ημιτελικά , 1ος αγώνας :
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ
 Για το παιδικό : Δώριο - Εθνικός Μελιγαλα  1-1 .- ^

** Παρασκετή 20-01-2012 : Γουότερ πόλο Γυναικών Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα :
Α΄ όμιλος : Ρωσία- Μ. Βρετανία 15-10.- ^ , Ουγγαρία - Ολλανδία 9-8 .- ^
Β΄ όμιλος : Γερμανία -Ελλάδα 6-12 .- ^ , Ιταλία -Ισπανία 15-11 .- ^
** Σάββατο 21/01/ : Γουότερ πόλο  Ανδρών Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα :
Α΄ όμιλος : Τουρκία - Ολλανδία 7-12 , ΠΓΔΜ - Ιταλία  5-15 .- ^
Ελλάδα - Ουγγαρία  7-9 .-  ^
Β΄ όμιλος : Σερβία -Ρουμανία 14-5 .- ^ , Ισπανία - Μαυροβούνιο 10-10 .- ^

** Κυριακή 22/01/  :Α΄όμιλος  Γυναικών : Ελλάδα - Ιπανία  8-6 .- ^
Β΄όμιλος  γυναικών : Γερμανία -Ιταλία  12-18 .-  ^




   
~*** ANAΡTHΣEIΣ IANOYAΡIOY 2012 :

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/01/2012.html  , Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012 , ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ 2012 .-
**http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/01/2012.html    ,Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012 , Στον πρώτο μήνα του 2012 , έχουμε και λέμε .-
** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/01/3-2912.html  , Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/01/4-2012.html  , Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012 , Ενημέρωση για το περιβόλι της Παναγιάς .-
** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/01/4-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας - της Ενημέρωσης ! .-
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/01/4-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 ,.-
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/01/2012.html  , Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012 , Στο πρώτο δεκαήμερο του Γεννάρι , του έτους 2012 .-
** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/01/2011.html  , ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2011 : Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 .- ΤΟ ΠΕΡΙΒΙΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/01/blog-post.html  , Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012 , Βιντεο -παρουσιάσεις Μένουμε και Βλέπουμε Ελλάδα .-
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/01/6-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής ενημέρωσης , Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012.- .-
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/01/7-8-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης του ΣαββατοΚύριακου 7 και 8 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/01/7-8-2012.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 7 και 8 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/01/9-2012.html  , Η Ζωή δεν είναι άνοιξη , Η Ανοιξη είναι Ζωή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2012/01/blog-post.html  , Στο αγιάζι των Μεσσηνιακών ...με άρωμα Μεσσηνίας Δευτέρα , 9-1-2012 .-
** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/01/10-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/01/10-2012.html  , Άρωμα ευχαριστιών για ευχές φίλων κ.α. Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/01/10-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/01/11-2012.html  , Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 , Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ . –
** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/01/11-2012.html  , Στο αγιάζι της Μεσσηνιακής Ενημέρωσης Τετάρτη 11Ιανουαρίου 2012 .-
 * * http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/01/12-2012.html  , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ Πεμπτη 12 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/01/13-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/01/13-2012.html  , Ηλεκτρονική ενημέρωση στο σήμερα : Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 .-
 ** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/01/14-15.html  , Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου στην ενημέρωση .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html  , ΌΜΟΡΦΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ : Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/01/16012012.html   ,Στο δευτεριάτικο αγιάζι της ενημέρωσης 16/01/2012 .-
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/01/18-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012.-
** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/01/18-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής ενημέρωσης , Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/01/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Πεμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/01/20-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής ενημέρωσης , Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/01/14-20-2012.html  , Αθλητικά της βδομάδας που μας έφησε 14 - 20 Ιανουαρίου 2012 , Παρασκευή 20/01/2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/01/21-22-2012.html  , Άρωμα Σαββατοκύριακου στην ενημέρωση 21 και 22 Ιανουαρίου 2012 .-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2012/01/21-01-2012.html  , Άρωμα στο αγιάζι Σαββατιάτικης ενημέρωσης 21 /01 /2012 .-
**

** "Η σωματική ζωή και η απόλαυση του βίου με εξουσία και πολύ πλούτο, γίνονται θάνατος της ψυχής. Ενώ ο κόπος και η υπομονή και η στέρησης με ευχαριστία προς τον Θεών και ο θάνατος του σώματος, είναι ζωή και αιωνία απόλαυσης της ψυχής. Γράφει: Mέγας Αντώνιος Καλη μέρα ομορφες Ψυχες ...."


Δεν υπάρχουν σχόλια: