ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αθλητικές αναφορές...ειδήσεις ...ενημερώσης *

Αθλητικές αναφορές...ειδήσεις ...ενημερώσης :
Τετάρτη , 8 Ιουνίου  2011 :
~ Παναθηναϊκός .. Μπάσκετ ... Θανάσης  Γιαννακόλπουλος (πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟ ), και Ζέλικο Ομπράντοβιτς ( προπονητής ομάδας μπάσκετ Παναθηναϊκού ) με  συνολικά 51  τίτλους εκ των οποίων  6 εξ  Πανευρωπαϊκούς τίτλους , 32  πρωταθλήματα Ελλάδας και τα υπόλοιπα Κύπελλα Ελλάδας !!
** Με δείπνο οι τίτλοι τέλους στον ΠΑΟ
*   Την Τρίτη το βράδυ 7/6/2011 , σύσσωμος ο μπασκετικός Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο...
Στο "Ιθάκη" της Βουλιαγμένης γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους της σεζόν, μίας σεζόν πολύ πετυχημένης για τον Παναθηναϊκό που πρόσθεσε άλλες δύο κούπες στην πλούσια συλλογή του.
~
* Το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού μαζί με την κατάκτηση της 6ης Ευρωλίγκας γιορτάστηκαν με δείπνο και όχι με έξοδο σε μπουζούκια όπως άλλες χρονιές.
Πρώτοι στο εστιατόριο έφτασαν οι "μικροί", Φώτης Ζούμπος και Γιάννης Καραμαλέγκος μαζί με τον Ίαν Βουγιούκα, οι οποίοι ωστόσο σαν ένδειξη σεβασμού δεν μπήκαν στην αίθουσα και περίμεναν να μπει πρώτος κάποιος από τους... παλιούς.
~
* Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έφτασε λίγη ώρα αργότερα και μπήκε στην αίθουσα κουτσαίνοντας, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι έχει υπέστη διάστρεμμα πριν δύο ημέρες.
* Από το προπονητικό τιμ έφτασε πρώτος ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος και δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την αμφισβήτηση, κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε μεγάλους αντιπάλους για να κατακτήσουμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει η Ελλάδα να είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στους προέδρους της ομάδας γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε και κατακτούμε τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιούμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι".
~
* Αναφερόμενος στην είσοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παρκέ κι ενώ ο τελικός δεν είχε τελειώσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν παίκτες του Ολυμπιακού, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε: "Το λέω δημόσια, το έχω πει σε όλους: θα πρέπει να δούμε σοβαρά αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε λόγος να μπει κόσμος, πόσο μάλλον για να προπηλακίσει. Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν τα έκτροπα. Αυτά δε τα θέλει κανείς.
* Από εκεί και πέρα, εγώ μπορώ να μιλήσω αγωνιστικά. Θεωρώ ότι κάναμε μια πάρα πολυ καλή σειρά, γιατί η σειρά είχε αρχή και τέλος. Κάναμε ένα σημαντικό μπρέικ στο ΣΕΦ και είχαμε ένα αίσιο τέλος στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Διαμαντίδη, τον ηγέτη μας. Τελειώσαμε ένα ματς με ομαδικό πνεύμα, καλύπτοντας τα άλλα παιδιά το κενό του".
* Σε ερώτηση για την επιθυμία των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν: "Μπορώ να μιλήσω μόνο για την προσφορά τους. Θα το ξαναπώ ότι αυτοί είναι οι βάσεις, οι άνθρωποι που στηρίζουν και το ελληνικό μπάσκετ διότι ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν την Εθνική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν προσφέρει".
* Όσο για την ενδεχόμενη αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν, διότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό επίπεδο και είναι καλό να γίνονται ματς υψηλού επιπέδου".
~
*** Θ. Γιαννακόπουλος: "Θέλουμε να αποχωρήσουμε"
*  Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέφθασαν στην ώρα τους στο εστιατόριο. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επανέλαβε πως η οικογένεια του θέλει να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας:
"Κατακρίνουμε όλα αυτά που έγιναν, αλλά συνέβησαν 3,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και δεν μπορούσαμε να προλάβουμε πολλά πράγματα. Σαν οικογένεια θέλουμε να αποχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί και γνήσιοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα".
*
** Φώτσης: "Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός"
*   Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης επανέλαβε αυτό που είπε και στη συνέντευξη του στο Sport24.gr, ότι δηλαδή πρώτη του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός.
* "Πήραμε πρωτάθλημα. Τα γεγονότα στον τέταρτο τελικό δεν έπρεπε να συμβούν. Η ομάδα χρειάζεται οπαδούς που έχουν καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό για να πάρουν μέτρα", σχολίασε ο Έλληνας φόργουορντ και συμπλήρωσε:
* "Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε καιρό να μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα, αλλά σίγουρα προτεραιότητα είναι ο Παναθηναϊκός".
* Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος έζησε τη φετινή σεζόν από ένα διαφορετικό πόστο σε σχέση με την κατάκτηση των τίτλων τα προηγούμενα χρόνια: "Παρά τις προβλέψεις και τα προγνωστικά η ομάδα τα κατάφερε. Ήταν ένας άθλος. Σίγουρα θα είναι πλήγμα αν φύγουν οι αδερφοί Γιαννακόπουλου, αλλά κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να πω".

*** Αδελφοί  Αγγελόπουλοι  και ΚΑΕ  Ολυμπιακού Πειραιώς ( ΟΣΦΠ) :

* Σιγή και σκέψεις για τους Αγγελόπουλους
* Οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης, κάτι που σημαίνει ότι έστω κι αν δεν υπάρχει απόφαση (ακραίο σενάριο αν μη τι άλλο), υπάρχει η σκέψη, αλλά κι ένας γενικότερος προβληματισμός.
* Η σιγή ασυρμάτου δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Κι αυτή η περίσταση δεν είναι διαφορετική. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής, σκορπώντας τον προβληματισμό, που συγχέεται με την αισιοδοξία ότι θα συνεχίσουν στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού.
 * Τα δημοσιεύματα για αποχώρηση τους δεν διαψεύστηκαν από επίσημη χείλη. Όχι μόνο τα δικά τους, αλλά ούτε και μέσω της ομάδας και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι... κάτι υπάρχει στο μυαλό τους. Μπορεί δηλαδή να μην είναι απόφαση, αλλά είναι σίγουρα σκέψη.
*  Προς το παρόν οι οργανωμένοι φίλοι των Πειραιωτών, αλλά κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασαν τη στήριξη τους προς το πρόσωπο των δύο αδερφών, που έχουν αν μη τι άλλο "αναστήσει" την ομάδα μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.
* Οι ίδιοι, φέρεται, να έχουν ενοχληθεί από την απαξίωση προς το πρόσωπο του. Πέρα από την πίκρα για την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη γενικότερη "κακή" χρονιά, καθώς και τα παράπονα προς τα κέντρα αποφάσεων (που εκφράστηκε με την πρόσφατη επίσκεψη στην ΕΟΚ) του ελληνικού μπάσκετ, περνούν σε δεύτερη μοίρα.
 * Το... νεύρο που έχει πατηθεί έχει να κάνει με αυτά που λέγονται περί λανθασμένων χειρισμών και γενικότερα η "αμαύρωση" του ονόματος τους, την ώρα που έχουν δαπανήσει... καράβια με ευρώ, για να εισπράξουν τελικά το "κράξιμο" για το ότι η ομάδα δεν κατάφερε ούτε φέτος να πάρει το πρωτάθλημα.
 * Τι είναι λογικό να επικαλούνται την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το τμήμα μπάσκετ πριν αναλάβουν, όταν η ομάδα είχε τερματίσει η θέση στην κανονική περίοδο, είχε μείνει για χρόνια μακριά από τους τίτλους (πλην ενός κυπέλλου το 2002), δεν είχε σημειώσει... διάκριση στην Ευρώπη κι είχε υποστεί "βαριές" ήττες όπως οι 51 πόντοι στο ΣΕΦ από την Εφές.
 * Επί ημερών τους ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και του ΝΒΑ όπως οι Ματσιγιάουσκας, Βούισιτς, Έντνι, Τσίλντρες, Πάργκο, Κλέιζα, Γουντς, Πεν, Σπανούλης, Νεστέροβιτς αλλά και καταξιωμένους και επιτυχημένους προπονητές όπως οι Καζλάουσκας, Γκέρσον, Γιαννάκης κι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
 * Και μπορεί το κοντέρ των... τίτλων να μετράει μόνο δύο κύπελλα, αλλά επί ημερών τους ο Ολυμπιακός διεκδίκησε με αξιώσεις το πρωτάθλημα, τερμάτισε δύο φορές στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ, κάτι που είχε να συμβεί από το 1999.
 * Παρά την πίκρα τους, πάντως, οι Αγγελόπουλοι δύσκολα θα πάρουν την σκληρή απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα, με την οποία έχουν δεθεί, κάνοντας πολλές προσωπικές και οικονομικές θυσίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αλλάξουν και την στάση τους προς τα πράγματα και τις καταστάσεις. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις σχέσεις τους με τους φορείς του αθλήματος, αλλά και την οικονομική τους πολιτική, που αναμένεται πιο "σφιχτή", όπως προστάζει άλλωστε το πνεύμα των καιρών.

** ΠΑΟΚ και Άρης μαζί στην Ευρωλίγκα!
~
* ΠΑΟΚ και Άρης μπορεί να έχουν δώσει ραντεβού για σήμερα το απόγευμα (08/06, 19:00) για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με φόντο την 3η θέση της τελικής κατάταξης ωστόσο δεν αποκλείεται αμφότεροι να συμμετάσχουν στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.-
* Κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι, νικητής και χαμένος δηλαδή της μάχης της Τετάρτης στο PAOK Sports Arena, θα βρεθούν στο ίδιο σημείο εκκίνησης του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού με φόντο την παρουσία τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με μία και μόνο διαφορά.
 * Ποια είναι αυτή; Το γεγονός ότι ο νικητής θα διοργανώσει τον έναν από τους δύο προκριματικούς ομίλους της Ευρωλίγκα με τον νικητή τους να εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στην Α΄ φάση των ομίλων της τελικής φάσης. Που σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη με το PAOK Sports Arena ή το Αλεξάνδρειο θα είναι οικοδέσποινα.
 * Όπως και να έχει τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και αφού περάσει πρώτα το αυριανό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena με το οποίο εξάλλου θα ολοκληρωθεί και η φετινή Α1 με την ευχή όλων νικητής να βγει το μπάσκετ.
 * Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το πρωί της Τρίτης υπήρξε συνάντηση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στην Θεσσαλονίκη όπου ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βασίλης Οικονομίδης, είχε καλέσει τους δύο προέδρους των δύο ΚΑΕ, Μιλτιάδη Κανώτα του ΠΑΟΚ και Γιάννη Δαμιανίδη του Άρη.
 * Ο Μιλτιάδης Κανώτας μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: "Είναι ένα ντέρμπι που θα γίνει στην μπασκετομάνα Θεσσαλονίκη. Να κερδίσει ο καλύτερος. Οι διαιτητές πρέπει απλά να υπάρχουν, οι οπαδοί και οι φίλαθλοι πρέπει στις κερκίδες να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά μόνο με το στόμα. Οτιδήποτε άλλο θα είναι κακό και στον ΠΑΟΚ, και στο μπάσκετ και στην Θεσσαλονίκη".
 * Σε ερώτηση δε για το ενδεχόμενο η τρίτη ελληνική ομάδα να μπει απευθείας στους ομίλους της Ευρωλίγκα απάντησε: "Τα σενάρια είναι πάντα σενάρια. Το θέμα είναι το τι θα γίνει στο τέλος. Όλοι θέλουμε το καλύτερο και αυτό σημαίνει wild card. Όλα αυτά όμως κρίνονται από την ποιότητα του μπάσκετ που θα δείξουμε και από την ποιότητα του αγώνα".
 * Κι όσο για τον Γιάννη Δαμιανίδη σημείωσε: "Ήρθαμε εδώ για το πως θα κυλήσει ομαλά ο αγώνας. Δεν υπάρχει ισοπαλία στο αυριανό ντέρμπι με κάποιον να παίρνει την νίκη και θα τερματίσει τρίτος», ενώ τοποθετούμενος με την σειρά του στα σενάρια για την απευθείας παρουσία της τρίτης ελληνικής ομάδας απευθείας στους ομίλους της Ευρωλίγκα αρκέστηκε να δηλώσει: "Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα γίνει. Μετά τον Ιούνιο θα ξέρουμε".
 * Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συμμετοχής και τέταρτης ελληνικής ομάδας στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου δήλωσε: "Είναι πάγια θέση μας να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό.
 *  Η Ευρωλίγκα ξέρει εμείς τι θέλουμε σαν Ελλάδα. Σενάρια μπορεί να υπάρχουν, όμως εάν δεν υπάρχει κάτι οριστικό δεν μπορώ να πω κάτι. Όταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο θα σας απαντήσω. Θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα πριν την κλήρωση της Ευρωλίγκα".

** Καταγγελία Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ
* Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στον ΕΣΑΚΕ κάνοντας καταγγελία προκειμένου να είναι βαρύτερο το κατηγορητήριο για τον Παναθηναϊκό, του οποίου η υπόθεση εκδικάζεται την Τετάρτη (9/6) .-
* Οι "ερυθρόλευκοι" στην ουσία δηλαδή ζητούν να εξεταστεί η υπόθεση σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα και όχι με αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος μετά το τέλος του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (5/6).
* Η καταγγελία έγινε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία και προσκόμισε δημοσιεύματα, φωτογραφίες και βίντεο στον Αθλητικό Δικαστή ο οποίος έχει καλέσει για απολογία τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη για όλα όσα έκαναν οι οπαδοί του στον τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
* Στην ουσία, δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν την τήρηση των κανονισμών του γράμματος του νόμου και ο Παναθηναϊκός να έχει να αντιμετωπίσει βαρύτερο κατηγορητήριο.
* Εφόσον, αυτό ληφθεί υπόψιν από τον Αθλητικό Δικαστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας του.

**Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Μπουντούρης
~
* Ο Νίκος Μπουντούρης εξέφρασε την επιθυμία του να είναι ο ΠΑΟΚ η ομάδα που θα κατακτήσει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα ...

** Κατσικάρης: "Με καρδιά και πείσμα"
~
* Η Μπιλμπάο δεν έχει τίποτα να χάσει στους τελικούς με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Φώτη Κατσικάρη που τονίζει ότι η ομάδα του θα παίξει με την ίδια καρδιά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ..

** Χυλόπιτα Σιναμά Πονγκόλ σε Παναθηναϊκό;
~
* Ο μάνατζερ του Σιναμά Πονγκόλ δήλωσε άγνοια για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του, δηλώνοντας πως έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και θα το τιμήσει .-
* Δημοσιεύματα όλο αυτό το διάστημα ήθελαν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κυρίως λόγω του Κάρλος Φρέιτας.
* Ένα από αυτά είχε ως υποψήφιο στόχο των πράσινων τον Γάλλο επιθετικό Σιναμά Πονγκόλ, σε περίπτωση που πουληθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ.
* Ο μάνατζερ του 26χρονου άσου ωστόσο όχι απλά διέψευσε τις φήμες, αλλά ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει σκοπό να φύγει από την Πορτογαλία.
* "Παναθηναϊκός; Πραγματικά δεν ξέρουμε τίποτα. Ο Σιναμά έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ οπότε δεν ανησυχεί. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον αλλά δεν ψάχνουμε κάτι", ήταν τα λόγια του.
* Να θυμίσουμε πως ο Πονγκόλ είναι η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σπόρτινγκ με 6.5 εκ. ευρώ.

**Το ιστολόγιό μου: , http://snsarfara.blogspot.com/  ,  

~

1.-  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/   /


2.- http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/

3.- http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/  

4.- http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/

5.- http://dimmetoparfara.blogspot.com/

6.- http://snsarfara.blogspot.com/

7.- http://snsstamoskal.blogspot.com/

8.- http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/

9.- http://stamos-dynami.blogspot.com/

10.- http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/

11.- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/

  ~**ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...  ΜΑΙΟΣ 2011 :
*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/1-2011.html  , 1η Μαΐου 2011 –Πρωτομαγιά .- (51) .-
~~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/2-2011.html  , Στο αγιάζι της , Στο αγιάζι ενημέρωσης Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 .- (52).-
~* http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαΐου 2011 .- (31) .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαΐου 2011 .- ( 45).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/4-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 .- (63).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/05/5-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 .- (102).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/05/6-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 .- (59).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/7-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Σάββατο 7 Μαϊου 2011 .- (140).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/05/8-2011.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2011 *
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/05/9-2011.html  , Ενημέρωση της Δευτέρας 9 Μαϊου 2011 * .- (22).-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/h-k-10-2011.html  , H Kαθημερινή μας ενημέρωση Τρίτη 10 Μαΐου 2011 , Αρρεβώνες Βλάση-Ελένης Σάββατο , 7-5-2011 , ,(46) .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/05/12-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Πέμπτη , 12 Μαϊου 2011 .- (49).-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/14-2011.html  , Στην Ενημέρωση του Σαββάτου 14 Μαϊου 2011 .- (52).-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/15-2011.html  , Η Ενημέρωση της Κυριακής 15 Μαϊου 2011 .-
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/05/blog-post.html  , Η Ιστορία του χωριού ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .- (7).-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/e-16-2011.html  , Eνημέρωση της Δευτέρας 16 Μαϊος 2011 .- (31) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/16-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Δευτέρα 16 Μαρτίου 2011 . (140).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/h-17-2011.html  , H Καθημερινή μας Ενημέρωση Τρίτη 17 Μαϊου 2011 .- (46).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/17-2011.html  , (64). - Η Καθημερινή μας Ενημέρωση Τρίτη 17 Μαϊου 2011 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/h-18-2011.html  , H καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 18 Μαϊου 2011 .- (140).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/05/19-2011.html  , Η καθημερινή μας Ενημέρωση Πέμπτη 19 Μαϊου 2011 .- (103).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/05/20-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Παρασκευή 20 Μαϊου 2011 .- (60).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/05/20-2011.html  , Η Καθημερινή μας ενημέρωση Παρασκευή 20 Μαϊου 2011 * .- (97).-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/05/21-22-2011.html  , Σαββατο-Κύριακο 21 και 22 Μαϊου 2011 * ( 22).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/blog-post.html  , Ελεύθερες σκέψεις , ενημερώσεις , ....Ειδήσεις .- ( 47).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/2010-2011.html  , Οικογενειακές όμορφες στιγμές 2010-2011 .- ( 23-5-2011).- (64).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/23-2011.html  , Στην καθημερινή μας ενημέρωση Δευτέρα 23 Μαϊου 2011 .- ( 141)
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/24-2011.html  , Ενημέρωση - Ειδήσεις -Σχόλια Τρίτη 24 Μαϊου 2011 .- (47).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/25-2011.html  , Στο Διάβα της Τετάρτης 25 Μαϊου 2011 .- (48).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/26-2011.html  , Στην καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 26 Μαϊου 2011.- (64).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/27-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Παρασκευή 27 Μαϊου 2011 ,.- (48).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/28-29-2011-t.html  , Στο Αγιάζι του Σαββατο-Κύριακου 28, 29 Μαϊου 2011 , Tα Ανέκδοτα της ημέρας .- (65).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/30-31-2011.html  , Η Καθημερινότητα 30 και 31 Μαϊου 2011 .- (48).-

~**ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...  ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 :
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/1-2011.html  , Στο Διάβα μιάς μέρας 1 Ιουνίου 2011 .- (66).-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/262011.html  , Η Καθημερινή μας Ενημέρωση Σχολιάζοντας τα Ασχολίαστα 2/6/2011 .- (49).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/3-2011.html  , Έργα κατασκευής Νέας Ε.Ο. Καλαμάτας -Τρίπολης Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 , Δείτε σχετικά βίντεο : .-
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/3-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 .-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/4-5-2011.html  , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/6-2011.html  , Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 Ενημέρωση και Σχόλια .
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/6-2011_06.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 .- (67).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/06/7-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 7 Ιουνιου 2011 .(49).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/06/862011.html  , Γράφοντας και αντιγράφοντας ...σας παρουσιάζουμε ... 8/6/2011 .-

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: